Plata

Pentru orice valoare a comenzii puteti opta pentru plata la livrare sau in avans, prin transfer bancar. Acceptam orice modalitate de plata in conformitate cu legislatia actuala. 

Solariile se confectioneaza pe baza confirmarii comenzi pentru dimensiunile alese de cumparator. Din aceasta cauza se solicita achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii.

Plata cu cardul

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata in rate cu cardul

Vrei sa-ti cumperi un solar sau mai multe si sa-ti mai ramana bani pentru infiintarea culturilor ? Simplu, cu un card de credit fara dobanda: cardul STAR de la BANCA TRANSILVANIA.

Mai multe informatii cititi aici: www.starbt.ro/pana-la-18-rate-fara-dobanda

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici